• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

BRANDMALING AF STÅL OG TRÆ

Vi sikrer dig et professionelt håndværk

Har du en opgave med brandmaling af stål? Hos Schønemann & Co har vi store kompetencer med brandhæmmende maling, og vi maler for kunder i blandt andet Græsted, Helsinge og mange andre steder i Nordsjælland.

Vi har mere end 35 års erfaring i branchen, og vi udfører altid et omhyggeligt malerarbejde, hvor vi har sans for detaljerne. Du kan med andre ord se frem til et professionelt håndværk i høj kvalitet.

Isolerer mod brand og forsinker skader

Der er særlige brandkrav til stålkonstruktioner. Den ene mulighed er at isolere med for eksempel Rockwool og gips, men det er meget pladskrævende. Det får især betydning, hvis der er tale om flere stålsøjler i et større lokale eller i en hal. Den anden mulighed er at brandmale stålet.

Vi tilbyder brandmaling af stål og andre overflader. Brandmalingen fylder ikke noget i rummet, selvom den har samme effekt som Rockwool og gips. Vi tilbyder også brandmaling af træ i for eksempel ældre fredede bygninger.

Malingen udvider sig, hvis der opstår brand. Formålet er at isolere mod branden og forsinke skadevirkningen fra den intense varme. Vi beregner naturligvis, hvor tykt brandlaget skal være for at leve op til gældende krav og regler.

Få et tilbud på brandmaling af stål

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser og priser – vi tager gerne en snak om dine ønsker. Samtidig tilbyder vi råd og vejledning om brandhæmmende maling. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en fair pris for brandmaling af stål.

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Hos Schønemann & Co. Malerfirma kan
  vi typisk hjælpe dig med

  ✔︎ Udvendigt malerarbejde – Vi udfører meget af dette især om sommeren, hvor vi maler vinduer, træværk, facader og ofte laver vedligeholdelsesopgaverne, så huset ser smukt ud igen.

  ✔︎  Lejligheder – Vi er eksperter på området ved istandsættelse af flyttelejligheder. Vi maler mange lejligheder i Nordsjælland og samarbejder med mange udlejere i omegnen. Vi maler desuden trappeopgange. Vi maler også ældre lejligheder med stuk. Vi tapetserer efter ønske med forskellige mønstre.

  ✔︎ Nybyggeri – Vi udfører ofte malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning.

  ✔︎ Indvendig – Vi udfører meget indvendigt vedligehold, som at sætte nyt væv eller tapet op, når hus eller lejlighed bliver renoveret. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til farver og valg af vægbeklædning.

  ✔︎  Specialopgaver – Tapet er med til at skabe stemning i et rum. Vores kunder kan derfor gøre brug af vores rådgivning og faglighed, når der skal træffes valg om farver, mønstre og materialer.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top