• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

EPOXYGULV I KØKKEN, BADEVÆRELSE ELLER KÆLDER

Vi leverer altid et omhyggeligt malerarbejde

Overvejer du at få et epoxygulv? Så lad os lægge det for dig. Hos Schønemann & Co udfører vi alle former for maleropgaver, herunder maling med epoxy. Vi tilbyder malerarbejde for kunder i blandt andet Græsted, Helsinge og andre steder i Nordsjælland.

Vi har mere end 35 års erfaring og udfører altid et omhyggeligt malerarbejde. Samtidig har vi sans for detaljerne. Derfor kan du se frem til et professionelt kvalitetshåndværk, når du bruger os.

Hvad er epoxy?

Epoxy er et stærkt bindemiddel, der også kaldes for kunstharpiks eller plastharpiks. Epoxyen samles, styrkes og hærdes, når det blandes op med en hærder. Epoxymaling består med andre ord af epoxyharpiks og en hærder.

Epoxygulve er populære. Tidligere blev de primært anvendt på værksteder, i lagerhaller og i industrien, men i dag bliver de også anvendt i private hjem.

Et epoxygulv er det rette valg til det moderne hjem, hvis man ønsket et råt og industrielt look. Det kaldes også for Newyorker-stil. Epoxy gulvmaling er især velegnet til køkkener, bryggerser, badeværelser og kældre.

Der er mange fordele ved epoxymaling. Først og fremmest har det en stor slidstyrke, og der er mange farvemuligheder. Dertil kommer, at det har en fugefri overflade, som gør det meget rengøringsvenligt. Du kan vælge mellem forskellige overflader såsom neutral og glat eller rustik og skridsikker.

Få et uforpligtende tilbud på et epoxygulv

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores ydelser og priser. Samtidig kan vi tage en snak om dine ønsker og behov, ligesom vi kan give råd og vejledning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair pris for det ønskede epoxygulv.

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Hos Schønemann & Co. Malerfirma kan
  vi typisk hjælpe dig med

  ✔︎ Udvendigt malerarbejde – Vi udfører meget af dette især om sommeren, hvor vi maler vinduer, træværk, facader og ofte laver vedligeholdelsesopgaverne, så huset ser smukt ud igen.

  ✔︎  Lejligheder – Vi er eksperter på området ved istandsættelse af flyttelejligheder. Vi maler mange lejligheder i Nordsjælland og samarbejder med mange udlejere i omegnen. Vi maler desuden trappeopgange. Vi maler også ældre lejligheder med stuk. Vi tapetserer efter ønske med forskellige mønstre.

  ✔︎ Nybyggeri – Vi udfører ofte malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning.

  ✔︎ Indvendig – Vi udfører meget indvendigt vedligehold, som at sætte nyt væv eller tapet op, når hus eller lejlighed bliver renoveret. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til farver og valg af vægbeklædning.

  ✔︎  Specialopgaver – Tapet er med til at skabe stemning i et rum. Vores kunder kan derfor gøre brug af vores rådgivning og faglighed, når der skal træffes valg om farver, mønstre og materialer.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top