• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

MALER FOR ERHVERVSKUNDER PÅ HELE SJÆLLAND

Du kan med fordel bruge vores ekspertise som hovedentreprise, fagentreprise eller underentreprise

Vi har tæt kontakt til andre faggrupper, så som tømrer, murer, elektriker og gulvsliber m.m. Vi er vant til at koordinere arbejdet mellem forskellige faggrupper, så du kan trygt henvende dig til Schønemann og Co med dit næste projekt, hvad enten det drejer sig om en mindre opgave eller en opgave, der kræver styring af forskellige faggrupper. Husk vi vil altid vise “Vejen til bedre kvalitet”.

Schønemann & Co. har gennem de seneste 35 år malet for og rådgivet erhvervskunder. Vi har dygtige og erfarne malersvende ansat, der alle kan deres håndværk til fingerspidserne. Derudover har vi flere freelancemalere, som vi kan gøre brug af. Dette sikrer, at vi også kan udføre de store opgaver med pressede deadlines. Det er de indarbejdede arbejdsgange i vores dagligdag, der sikrer dig høj kvalitet og hurtigt udført arbejde.

Ledelsen har, udover faglig uddannelse som malere, sikret sig uddannelser inden for den finansielle branche, ejendomshandel og bygningskonstruktørfaget. Dette giver dig sikkerhed for, at rådgivningen og fagligheden er i top. Vi har en stærk faglig baggrund og mere end 35 års erfaring i malerbranchen. Vi tør godt garantere, at vi samler på tilfredse kunder.

Hos Schønemann & Co. Malerfirma hjælper vi vores erhvervskunder med

✔︎ Boligselskaber
✔︎ Ejer- og andelsforeninger
✔︎ Daginstitution
✔︎ Nybyggeri
✔︎ Godser
✔︎ Kontor
✔︎ Butikker
✔︎ Skoler
✔︎ Kommunale bygninger
✔︎ Lagerbygninger

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Vi garanterer, at vi kan hjælpe jer med projektet

  Listen er lang, over hvilke typer arbejde vi beskæftiger os med dagligt. Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top