• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

FACADERENOVERING PÅ NYERE OG ÆLDRE HUSE

Vi gør dine facader smukke og vejrbestandige

Overvejer du muligheden for en facaderenovering? Så har du fundet det rette malerfirma. Hos Schønemann & Co renoverer vi facader for kunder i blandt andet Græsted, Helsinge og det øvrige Nordsjælland.

Vi har mere end 35 års erfaring med malerfaget, og vi gør facader på nyere og ældre huse smukke og vejrbestandige igen. Vi lægger altid stor vægt på at levere et omhyggeligt kvalitetshåndværk, hvor vi har kælet for detaljerne.

Vi klarer alt fra spartlingen til malerarbejdet

Facaden er det første, som folk ser, når de kommer til et hus. En misligholdt facade giver ens hjem et kedeligt udtryk. Samtidig er facaden en vigtig klimaskærm, hvor småskader kan udvikle sig til større skader ind i selve murværket.

Vi har stor ekspertise med mange former for renovering af facade. Det kan være alt fra en mindre opfriskning, hvor vi maler facaden, til en større renovering. Ved en større facaderenovering spartler vi huller og sprækker med spartelmasse for derpå at påføre en egnet murgrunder. Afslutningsvist maler vi med en velegnet facademaling i den ønskede farve.

Vi kan også male vinduerne og andet træværk i forbindelse med facaderenoveringen, og uanset om det er en lille eller en stor opgave, kan du forvente et kvalitetshåndværk. Derfor fik vi prisen som Årets Håndværker i 2019, og i 2021 blev vi nomineret til Årets Maler.

Få meget mere at vide om facaderenovering

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om de mange muligheder og om vores priser.

Vi tager gerne et kig på dine facader, så vi bedre kan råde og vejlede om farver og facademaling. Bagefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en fair pris for den ønskede facaderenovering.

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Hos Schønemann & Co. Malerfirma kan
  vi typisk hjælpe dig med

  ✔︎ Udvendigt malerarbejde – Vi udfører meget af dette især om sommeren, hvor vi maler vinduer, træværk, facader og ofte laver vedligeholdelsesopgaverne, så huset ser smukt ud igen.

  ✔︎  Lejligheder – Vi er eksperter på området ved istandsættelse af flyttelejligheder. Vi maler mange lejligheder i Nordsjælland og samarbejder med mange udlejere i omegnen. Vi maler desuden trappeopgange. Vi maler også ældre lejligheder med stuk. Vi tapetserer efter ønske med forskellige mønstre.

  ✔︎ Nybyggeri – Vi udfører ofte malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning.

  ✔︎ Indvendig – Vi udfører meget indvendigt vedligehold, som at sætte nyt væv eller tapet op, når hus eller lejlighed bliver renoveret. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til farver og valg af vægbeklædning.

  ✔︎  Specialopgaver – Tapet er med til at skabe stemning i et rum. Vores kunder kan derfor gøre brug af vores rådgivning og faglighed, når der skal træffes valg om farver, mønstre og materialer.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top