• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

MALERARBEJDE UDFØRES AF OMHYGGELIGT MALERFIRMA

Vi anvender kvalitetsmaling indvendigt og udvendigt

Skal du have udført malerarbejde? Hos Schønemann & Co ApS laver vi alle former for maleropgaver indvendigt og udvendigt. Vi er kort sagt et klassisk malerfirma, som maler for kunder i blandt andet Græsted, Helsinge og andre steder i Nordsjælland.

Vi anvender altid kvalitetsmaling, og vi lægger stor vægt på at være fleksible og kvalitetsbevidste i vores arbejde. Derfor vandt vi prisen som Årets Håndværker i 2019 og blev nomineret til Årets Maler i 2021.

Vi har 35 års erfaring med farvesammensætninger

Vi er et alsidigt firma, som udfører alle typer udvendige og indvendige maleropgaver. Derudover udfører vi spartelopgaver og opsætter tapet, væv og filt.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Vi har 35 års erfaring med at vælge og sammensætte farver. Dermed kan du se frem til kompetent rådgivning, så du får det ønskede resultat.

Hvad koster malerarbejde pr m2?

Vores priser på malerarbejde afhænger af den ønskede maling samt antallet af lag. Det koster med andre ord mere at male en sort væg hvid, end det koster at opfriske en hvid væg med hvid maling. Der kan også være behov for gipsplader, spartling og filt.

Vores malermester kommer gerne ud til dig for at kigge på opgaven og for at få en snak med dig om materialer og priser pr m2. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede maleropgave. Du kan få en fast pris på opgaven eller en billig timepris, og du kan altid forvente fair priser.

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Hos Schønemann & Co. Malerfirma kan
  vi typisk hjælpe dig med

  ✔︎ Udvendigt malerarbejde – Vi udfører meget af dette især om sommeren, hvor vi maler vinduer, træværk, facader og ofte laver vedligeholdelsesopgaverne, så huset ser smukt ud igen.

  ✔︎  Lejligheder – Vi er eksperter på området ved istandsættelse af flyttelejligheder. Vi maler mange lejligheder i Nordsjælland og samarbejder med mange udlejere i omegnen. Vi maler desuden trappeopgange. Vi maler også ældre lejligheder med stuk. Vi tapetserer efter ønske med forskellige mønstre.

  ✔︎ Nybyggeri – Vi udfører ofte malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning.

  ✔︎ Indvendig – Vi udfører meget indvendigt vedligehold, som at sætte nyt væv eller tapet op, når hus eller lejlighed bliver renoveret. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til farver og valg af vægbeklædning.

  ✔︎  Specialopgaver – Tapet er med til at skabe stemning i et rum. Vores kunder kan derfor gøre brug af vores rådgivning og faglighed, når der skal træffes valg om farver, mønstre og materialer.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top