• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

FÅ DEN RETTE MALING AF FACADE

Har du interesse i at få en maling af facade? Så lad os ved Schønemann & Co ApS hjælpe dig. Vi har mere end 35 års erfaring i branchen og har med tiden malet mange facader for både privat- og erhvervskunder. Vi holder til i Græsted, men kører gerne til Helsinge og resten af Nordsjælland.

En maling af facaden kan hurtigt synes som et kompliceret og uoverskueligt projekt, hvis du ikke har erfaring med facademaling. Derudover kan det ikke altid betale sig selv at gå i gang med maling af hus, hvis du ikke har hverken erfaring med det eller kompetencer til det.

Af den årsag kan vi i høj grad anbefale at lade os klare opgaven for dig. Vores mange år i branchen gør, at vi i dag kan levere topprofessionelt arbejde i høj kvalitet. Vi sørger for, at du får det resultat, du drømmer om.

Vi tilbyder:

 • Høj kvalitet og mere end 35 års erfaring
 • Hjælp til både private og erhvervskunder
 • Fair priser og høj fleksibilitet

Vi vandt desuden Årets Maler 2019 for vores gode arbejde.

Høj kvalitet og kunden i fokus

Hvis du på nuværende tidspunkt fortsat er i tvivl om, hvorvidt vi skal hjælpe dig med maling af facade eller ej, så hører vi meget gerne fra dig. Vi kan tilbyde en uforpligtende samtale, hvor vi i fællesskab drøfter muligheder for indvendig og udvendig maling.

Vores vigtigste opgave er altid at imødekomme vores kunders behov og levere det resultat, du drømmer om. Derfor sørger vi altid for at beregne en fair pris, når vi har vurderet opgavens omfang. Derefter vil du modtage et uforpligtende tilbud.

Hele ledelsen har – udover en faglig uddannelse som malere – uddannelser indenfor den finansielle branche. Derfor kan du være sikker på, at du vil modtage professionel rådgivning og ekspertise.

Vil du vide mere om maling af facade? Kontakt os

Er du interesseret i flere informationer om priser og arbejdsopgaver, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag.

Ring til telefon 30 46 39 29, eller send en e-mail til info­@schonemannco.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Hos Schønemann & Co. Malerfirma kan
  vi typisk hjælpe dig med

  ✔︎ Udvendigt malerarbejde – Vi udfører meget af dette især om sommeren, hvor vi maler vinduer, træværk, facader og ofte laver vedligeholdelsesopgaverne, så huset ser smukt ud igen.

  ✔︎  Lejligheder – Vi er eksperter på området ved istandsættelse af flyttelejligheder. Vi maler mange lejligheder i Nordsjælland og samarbejder med mange udlejere i omegnen. Vi maler desuden trappeopgange. Vi maler også ældre lejligheder med stuk. Vi tapetserer efter ønske med forskellige mønstre.

  ✔︎ Nybyggeri – Vi udfører ofte malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning.

  ✔︎ Indvendig – Vi udfører meget indvendigt vedligehold, som at sætte nyt væv eller tapet op, når hus eller lejlighed bliver renoveret. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til farver og valg af vægbeklædning.

  ✔︎  Specialopgaver – Tapet er med til at skabe stemning i et rum. Vores kunder kan derfor gøre brug af vores rådgivning og faglighed, når der skal træffes valg om farver, mønstre og materialer.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top