• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

MALING AF HUS – TILFREDSSTILLENDE RESULTATER HVER GANG

Malerarbejde med kunden i fokus

Skal du have malet dit hus? Så er Schønemann & Co et godt valg. Vi har mange års erfaring, og har en professionel tilgang til alle typer opgaver. Dette gælder uanset opgavens størrelse og kompleksitet. Med et detaljeorienteret og serviceminded sind, kan du trygt regne med en god helhedsoplevelse, når du vælger os til udførsel af malerarbejde.

Fordelene ved maling af hus er mange, og er en god investering, hvis du vil sikre din bolig lang levetid uden dyre reparationer. Fordelene ved at få malet sit hus er blandt andet følgende:

 • Visuelle fordele
 • Holdbarhed og styrke
 • Vedligeholdelse af bygningen
 • Sikre boligen længere levetid
 • Forøgelse af boligens værdi

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dit hus til at stråle som nyt, og til at modstå det barske danske vejr? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor maler vi også kun med markedets bedste produkter.

Mulighederne er mange

Gennem årene har vi udført malerarbejde for private såvel som erhverv – Og nu står vi klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme. Vores mange års erfaring gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver, og kan blandt andet hjælpe dig med følgende, når du skal have malet dit hus:

 • Indvendigt malerarbejde
 • Udvendigt malerarbejde
 • Spartling
 • Tapetsering
 • Og meget mere

Er ovenstående ikke det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en lang række specialopgaver.

Kontakt os for maling af hus

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig. Her gennemgår vi dine behov og ønsker. Ud fra disse udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon: 30 46 39 29 eller på e-mail: info@schonemannco.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Hos Schønemann & Co. Malerfirma kan
  vi typisk hjælpe dig med

  ✔︎ Udvendigt malerarbejde – Vi udfører meget af dette især om sommeren, hvor vi maler vinduer, træværk, facader og ofte laver vedligeholdelsesopgaverne, så huset ser smukt ud igen.

  ✔︎  Lejligheder – Vi er eksperter på området ved istandsættelse af flyttelejligheder. Vi maler mange lejligheder i Nordsjælland og samarbejder med mange udlejere i omegnen. Vi maler desuden trappeopgange. Vi maler også ældre lejligheder med stuk. Vi tapetserer efter ønske med forskellige mønstre.

  ✔︎ Nybyggeri – Vi udfører ofte malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning.

  ✔︎ Indvendig – Vi udfører meget indvendigt vedligehold, som at sætte nyt væv eller tapet op, når hus eller lejlighed bliver renoveret. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til farver og valg af vægbeklædning.

  ✔︎  Specialopgaver – Tapet er med til at skabe stemning i et rum. Vores kunder kan derfor gøre brug af vores rådgivning og faglighed, når der skal træffes valg om farver, mønstre og materialer.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top