• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

MALING AF LEJLIGHED – VELUDFØRT OG PROFESSIONELT MALERARBEJDE TIL TIDEN

Malerarbejde efter dine behov og ønsker

Skal du have malet din lejlighed? Så er du det rette sted. Hos Schønemann & Co har vi mere end 35 års erfaring inden for malerbranchen. Gennem årene har vi realiseret drømme for private såvel som erhverv – og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Derfor lytter vi altid til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger.

Hos Schønemann & Co tager vi altid højde for rør, stuk og dine ejendele, når det kommer til maling af lejlighed. Vi sørger for omhyggelig afdækning, så der hverken kommer pletter på møbler eller gulve.

Maling af flyttelejlighed

Står du overfor en flytning, og skal bruge et kompetent malerfirma til at male lejligheden? Så
er Schønemann & Co et godt valg. Vi er eksperter i istandsættelse af flyttelejligheder, og samarbejder med en lang række udlejere.

Vi anbefaler altid, at du rådfører dig med professionelle fagfolk, når du skal have malet din flyttelejlighed. På den måde undgår du bekostelige fejl. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi maler lejligheder i hele Nordsjælland og på resten af Sjælland. Dette gælder uanset om
det er en ny og moderne lejlighed, eller en ældre lejlighed med stuk.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Schønemann & Co besidder vi en stor palette af kompetencer inden for malerfaget. Vi kan derfor udføre alle typer opgaver. Ved maling af lejlighed tilbyder vi blandt andet følgende:

 • Tapetsering (efter ønske med forskellige mønstre)
 • Spartling
 • Råd & Vejledning ift. farver og valg af vægbeklædning
 • Materialer i højeste kvalitet
Få et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed

Er du nysgerrig på hvordan, vi kan hjælpe dig med maling af lejlighed eller flyttelejlighed? Tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig. Her gennemgår vi dine behov og ønsker. Ud fra disse udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon: 30 46 39 29 eller på e-mail: info@schonemannco.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Hos Schønemann & Co. Malerfirma kan
  vi typisk hjælpe dig med

  ✔︎ Udvendigt malerarbejde – Vi udfører meget af dette især om sommeren, hvor vi maler vinduer, træværk, facader og ofte laver vedligeholdelsesopgaverne, så huset ser smukt ud igen.

  ✔︎  Lejligheder – Vi er eksperter på området ved istandsættelse af flyttelejligheder. Vi maler mange lejligheder i Nordsjælland og samarbejder med mange udlejere i omegnen. Vi maler desuden trappeopgange. Vi maler også ældre lejligheder med stuk. Vi tapetserer efter ønske med forskellige mønstre.

  ✔︎ Nybyggeri – Vi udfører ofte malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning.

  ✔︎ Indvendig – Vi udfører meget indvendigt vedligehold, som at sætte nyt væv eller tapet op, når hus eller lejlighed bliver renoveret. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til farver og valg af vægbeklædning.

  ✔︎  Specialopgaver – Tapet er med til at skabe stemning i et rum. Vores kunder kan derfor gøre brug af vores rådgivning og faglighed, når der skal træffes valg om farver, mønstre og materialer.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top