• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

MALING AF LOFT – VI KLARER DET FOR DIG

Har du behov for en maling af loft derhjemme? Så tøv ikke længere. Din maler Schønemann & Co ApS klarer vi gerne opgaven for dig uanset omfang. Vores firma er beliggende i Græsted, men vi kører gerne til Helsinge og resten af Nordsjælland ved behov.

Der er flere gode grunde til at lade os klare malerarbejdet for dig. Loftmaling er nemlig en af de mere komplicerede opgaver, som kræver præcision og fleksibilitet, hvilket er kompetencer vi har. Derudover kan det være en hård omgang for kroppen. Ønsker du at slippe for det hårde arbejde, og vil du have et pænt og kvalitetssikkert resultat? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi har mere end 35 års erfaring i branchen og har desuden vundet prisen som Årets Maler 2019. Du kan derfor forvente omhyggelighed og høj kvalitet. Et lysere loft kan gøre underværker for boligens udtryk, hvis du ønsker at sætte dit eget præg.

Vi tilbyder:

 • Loftmaling i høj kvalitet
 • Fair priser
 • Høj kvalitet og fleksibilitet
Hvad koster en maling af loft?

Vores priser på maling af loft afhænger altid af opgavens omfang. Herunder kommer det an på loftets størrelse og opgavens tidsestimat samt materialer. Af de årsager kan vi ikke give dig en endelig pris på maling af loft, før vi har vurderet opgavens omfang.

Når vi har talt sammen første gang og har beregnet en pris, sender vi dig et uforpligtende tilbud. Her kan du være sikker på, at arbejdet efterfølgende bliver udført topprofessionelt. Derudover leverer vi altid til tiden, så du kan være sikker på, vi holder den nøjagtige tidsplan.

Uanset hvordan du ønsker en maling af loftet, sørger vi for at vejlede dig inden. Sammen finder vi den mest optimale løsning, så du får det resultat, du drømmer om.

Kontakt os for en aftale

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores arbejde, priser eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hører desuden meget gerne fra dig, hvis du har interesse i en aftale og et uforpligtende tilbud. Vi klarer det hele for dig.

Ring til telefon 30 46 39 29, eller send en e-mail til info­@schonemannco.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Hos Schønemann & Co. Malerfirma kan
  vi typisk hjælpe dig med

  ✔︎ Udvendigt malerarbejde – Vi udfører meget af dette især om sommeren, hvor vi maler vinduer, træværk, facader og ofte laver vedligeholdelsesopgaverne, så huset ser smukt ud igen.

  ✔︎  Lejligheder – Vi er eksperter på området ved istandsættelse af flyttelejligheder. Vi maler mange lejligheder i Nordsjælland og samarbejder med mange udlejere i omegnen. Vi maler desuden trappeopgange. Vi maler også ældre lejligheder med stuk. Vi tapetserer efter ønske med forskellige mønstre.

  ✔︎ Nybyggeri – Vi udfører ofte malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning.

  ✔︎ Indvendig – Vi udfører meget indvendigt vedligehold, som at sætte nyt væv eller tapet op, når hus eller lejlighed bliver renoveret. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til farver og valg af vægbeklædning.

  ✔︎  Specialopgaver – Tapet er med til at skabe stemning i et rum. Vores kunder kan derfor gøre brug af vores rådgivning og faglighed, når der skal træffes valg om farver, mønstre og materialer.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top