• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

MALING AF SOMMERHUS ELLER FRITIDSHUS

Se frem til et omhyggeligt kvalitetshåndværk

Ønsker du professionel hjælp til maling af sommerhus eller et andet fritidshus? Så lad os klare malerarbejdet. Hos Schønemann & Co tilbyder vi både indvendigt og udvendigt malerarbejde for kunder i blandt andet Græsted, Helsinge og Nordsjælland.

Vi har mere end 35 års erfaring med malerarbejde, og vi leverer altid et omhyggeligt kvalitetshåndværk, hvor vi har sans for både de store linjer og de små detaljer.

Vi maler alt fra facader til vinduer, stern og gavle

Mange sommerhuse er bygget i træ eller har træfacader, og de skal vedligeholdelse, hvis de skal se pæne ud, og hvis træet skal holde til vind og vejr. Visse sommerhuse har facader i andre materialer, men vil typisk have vinduer, stern, vindskeder og gavle, som ligeledes skal vedligeholdes.

Vi har store kompetencer med udvendig maling af facade og andet træ, og vi anvender altid kvalitetsmaling ved maling af sommerhus. Derfor vandt vi prisen som Årets Håndværker i 2019, og vi blev i øvrigt nomineret til Årets Maler i 2021. Du kan med andre ord altid se frem til at modtage kvalitetsarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på maling af sommerhus

Skal vi hjælpe dig med maling af dit sommerhus? Så tag kontakt til os for at høre mere om vores ydelser og priser, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Her kan vi samtidig komme med råd og vejledning. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en fair pris for maling af sommerhus.

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Hos Schønemann & Co. Malerfirma kan
  vi typisk hjælpe dig med

  ✔︎ Udvendigt malerarbejde – Vi udfører meget af dette især om sommeren, hvor vi maler vinduer, træværk, facader og ofte laver vedligeholdelsesopgaverne, så huset ser smukt ud igen.

  ✔︎  Lejligheder – Vi er eksperter på området ved istandsættelse af flyttelejligheder. Vi maler mange lejligheder i Nordsjælland og samarbejder med mange udlejere i omegnen. Vi maler desuden trappeopgange. Vi maler også ældre lejligheder med stuk. Vi tapetserer efter ønske med forskellige mønstre.

  ✔︎ Nybyggeri – Vi udfører ofte malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning.

  ✔︎ Indvendig – Vi udfører meget indvendigt vedligehold, som at sætte nyt væv eller tapet op, når hus eller lejlighed bliver renoveret. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til farver og valg af vægbeklædning.

  ✔︎  Specialopgaver – Tapet er med til at skabe stemning i et rum. Vores kunder kan derfor gøre brug af vores rådgivning og faglighed, når der skal træffes valg om farver, mønstre og materialer.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top