• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

MALING AF VINDUER INDVENDIGT OG UDVENDIGT

Sans for de små detaljer og de store linjer

Er det snart blevet tid til maling af vinduer? Hos Schønemann & Co maler vi vinduer både indvendigt og udvendigt for kunder i blandt andet Græsted, Helsinge og Nordsjælland.

Vi har mere end 35 års erfaring med maling, farver og malerarbejde. Vi lægger stor vægt på at levere et omhyggeligt kvalitetshåndværk, hvor vi har sans for de små detaljer og de store linjer.

En opfriskning eller en tilbundsgående renovering?

Et vindue er ikke bare et vindue, da vinduerne er med til at give huset et samlet udtryk. Nogle ønsker markante farver, mens andre ønsker mere neutrale farver. Mulighederne er mange, og vi giver gerne råd og vejledning om valg af farver og malingtype.

Det er ikke kun farverne, som har en betydning. Det er også vigtigt at vedligeholde vinduesrammerne, da misligholdte vinduesrammer nemt kan give huset et sørgeligt udtryk. Samtidig kan træet på ydersiden tage skade, hvis man ikke vedligeholder det.

Vi tilbyder udvendig og indvendig maling af vinduer, og det kan være enten en mindre opfriskning eller en tilbundsgående renovering. Vi er kendt for altid at bruge kvalitetsmaling og levere et kvalitetshåndværk. Derfor vandt vi prisen som Årets Håndværker i 2019, og i 2021 blev vi nomineret til Årets Maler.

Få mere information om maling af vinduer

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få mere information, og vi tager gerne en snak om de mange muligheder og om vores priser.

Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at råde og vejlede om farver og malerprodukter. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en fair pris for maling af vinduer.

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Hos Schønemann & Co. Malerfirma kan
  vi typisk hjælpe dig med

  ✔︎ Udvendigt malerarbejde – Vi udfører meget af dette især om sommeren, hvor vi maler vinduer, træværk, facader og ofte laver vedligeholdelsesopgaverne, så huset ser smukt ud igen.

  ✔︎  Lejligheder – Vi er eksperter på området ved istandsættelse af flyttelejligheder. Vi maler mange lejligheder i Nordsjælland og samarbejder med mange udlejere i omegnen. Vi maler desuden trappeopgange. Vi maler også ældre lejligheder med stuk. Vi tapetserer efter ønske med forskellige mønstre.

  ✔︎ Nybyggeri – Vi udfører ofte malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning.

  ✔︎ Indvendig – Vi udfører meget indvendigt vedligehold, som at sætte nyt væv eller tapet op, når hus eller lejlighed bliver renoveret. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til farver og valg af vægbeklædning.

  ✔︎  Specialopgaver – Tapet er med til at skabe stemning i et rum. Vores kunder kan derfor gøre brug af vores rådgivning og faglighed, når der skal træffes valg om farver, mønstre og materialer.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top