• Vejen til bedre kvalitet
  • Vejen til bedre kvalitet
  • Vejen til bedre kvalitet

MATERIALEVALG

Produkterne og værktøj er det halve arbejde

Man plejer at sige, at det halve arbejde består i de gode produkter og det rigtige værktøj. Det kan der være noget om. Dette er i hvert fald et område, hvor vi ikke går på kompromis. En bil er ikke bare en bil og en maling er ikke bare en maling.

Vi afprøver løbende vores producenters malinger, så vi hele tiden kan have den bedste kvalitetsmaling med til vores kunder. Vi benytter os kun af leverandører af produkter og værktøj, der overholder alle krav til miljø og indeklima, og hvor kvaliteten er vigtigere end prisen.
Vores primære leverandører er følgende: Flügger og Beckers er vores 2 hovedleverandører af matarialer.

Rigtigt malerarbejde tager tid. Det er vigtigt, at de rigtige farver vælges første gang. Der er flere ting, man skal tage med i sine overvejelser ved valg af farver. F.eks. rummet størrelse og lysindfald. En kontrastfuld farvepalet til et nyt hus eller nostalgiske farver til et bindingsværkshus er muligheder, der skal overvejes. Der er farver for enhver smag. Farver gør mennesker glade. Med farver kan man fremhæve eller nedtone områder i boligen.

Hvid er ofte et sikkert valg i mange stuer. Men hvid er ikke bare hvid. Flügger har f.eks 5 slags hvide nuancer. Gallerihvid som er en “kølig” hvid. Råhvid er mere neutral. Modehvid har en “blød” nuance. Ral 9010 er en standard, som næsten altid bruges til vinduer og døre. Endelig er der kalkhvid, som har en sart gul nuance.

Kan jeg ikke bare gøre det selv?

Når det drejer sig om at male sin bolig, kan man komme i tvivl om, man skal lave arbejdet selv eller hyre en professionel maler. Fordelen ved at gøre det selv er i første omgang økonomien.

Man kan få billig maling og redskaber. Ulempen er at mange maleropgaver egentlig er svære og faktisk kræver en uddannet maler for at opnå det ønskede resultat.

Her er de typiske arbejdsgange hos Schønemann og Co. ved en maleropgave, som kunne være maling af loft eller maling af facade:

  • Inden maling foretages afdækning, rengøring, spartling af huller og revner og slibning af underlaget (evt. gentaget et par gange), så det til sidst er jævnt og ensartet.
  • Måske skal der grundes, inden rigtig maling påføres så ordentlig hæftelse opnås. Valg af den rigtige glans er ligeledes vigtig. Der er forskellige typer afhængig om, der skal males på træværk eller på vægge og lofter.
  • Farvevalget er selvfølgelig meget vigtigt. Der er mange muligheder, når der skal vælges farver. Hos malerfirmaet Schønemann & Co står vi klar med professionel vejledning i forbindelse med farvevalg. Vi har mange års erfaring – også i valg af farver til din bolig!
  • Oprydning og bortskaffelse af materialer er en selvfølgelighed. Slutrengøringen udfører vi også.

Selve arbejdet bliver selvfølgeligt udført topprofessionelt og til aftalt tid. “Kvalitet til tiden” er vores motto!

Som du ser, er der mange arbejdsgange, der hver især er vigtige i forbindelse med en maleropgave – hos Schønemann og Co. står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning for dig. Ring til os på 53 73 30 61 for yderligere info.

Vi garanterer, at vi kan hjælpe jer med projektet

Listen er lang, over hvilke typer arbejde vi beskæftiger os med dagligt. Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.

OM VIRKSOMHEDEN

Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

EN TRYG OPLEVELSE

✔︎ Faguddannede medarbejdere
✔︎ Medlem af garantiordning
✔︎ Skriftlige tilbud der holder
✔︎ Vi dækker hele Sjælland
✔︎ Kvalitet til tiden

Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


CVR 34075883

© Copyright – All rights reserved.

Til top