• Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet
 • Vejen til bedre kvalitet

MALER TIL PRIVATE

Husk at vi maler i København, maler i Nordsjælland, maler på hele Sjælland!

Sæt dit personlige præg på din bolig. Er du til masser af farver, hvide vægge eller flot stiltapet. Der er mange valgmuligheder. Det allervigtigste er, at du sætter dig eget præg på din bolig.

Vi har mange års erfaring med farvesammensætninger, og vi hjælper gerne med rådgivning, så du opnår det ønskede resultat.
Vores målsætning af at levere kvalitet hver gang. For at opnå dette, er det vigtig med en god dialog fra start til slut

Kan jeg ikke bare gøre det selv?

Når det drejer sig om at male sin bolig, kan man lave arbejdet selv eller hyre en professionel maler. Fordelen ved at gøre det selv er umiddelbart økonomien. Man kan få billig maling og billige redskaber. Ulempen er, at mange maleropgaver egentlig er svære og faktisk kræver en uddannet maler for at opnå det ønskede resultat. Et godt eksempel på dette kan være ved maling af loft og maling og facade.

Hos Schønemann er arbejdsgangene typisk
 • Inden maling foretages afdækning, rengøring, spartling af huller og revner og slibning af underlaget (evt. gentaget et par gange), så det til sidst er jævnt og ensartet.
 • Måske skal der grundes, inden rigtig maling påføres, så rigtig hæftelse opnås. Valg af den rigtige glans er ligeledes vigtig. Der er forskellige typer afhængig af, om der males på træværk eller på vægge og lofter.
 • Farvevalget er selvfølgelig meget vigtigt. Der er mange muligheder, når der skal vælges farver. Hos malerfirmaet Schønemann & Co står vi klar med professionel vejledning i forbindelse med farvevalg. Vi har mange års erfaring – også i valg af farver til din bolig!
 • Oprydning og bortskaffelse af materialer er en selvfølgelighed. Slutrengøringen udfører vi også.

Opsætning af tapet, væv og filt er en rigtig udfordrende opgave for ikke-professionelle. Vi har mange års erfaring inden for disse områder.Vi lover, at resultatet bliver af den allerbedste kvalitet, når du henvender dig til Schønemann og Co.

Selve arbejdet bliver selvfølgeligt udført topprofessionelt og til aftalt tid. “Kvalitet til tiden” er vores motto! Som du ser, er der mange arbejdsgange, der hver især er vigtige i forbindelse med en maleropgave – hos Schønemann står klar til at hjælpe dig til lige den rigtige løsning for dig. Ring til os på 53 73 30 61 for yderligere info.

Få et uforpligtende tilbud

Har du ansvaret for istandsættelsen af jeres bygninger, kontor eller foreningens renovering, så tag endelig kontakt til os.


  Hos Schønemann & Co. Malerfirma kan
  vi typisk hjælpe dig med

  ✔︎ Udvendigt malerarbejde – Vi udfører meget af dette især om sommeren, hvor vi maler vinduer, træværk, facader og ofte laver vedligeholdelsesopgaverne, så huset ser smukt ud igen.

  ✔︎  Lejligheder – Vi er eksperter på området ved istandsættelse af flyttelejligheder. Vi maler mange lejligheder i Nordsjælland og samarbejder med mange udlejere i omegnen. Vi maler desuden trappeopgange. Vi maler også ældre lejligheder med stuk. Vi tapetserer efter ønske med forskellige mønstre.

  ✔︎ Nybyggeri – Vi udfører ofte malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning.

  ✔︎ Indvendig – Vi udfører meget indvendigt vedligehold, som at sætte nyt væv eller tapet op, når hus eller lejlighed bliver renoveret. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til farver og valg af vægbeklædning.

  ✔︎  Specialopgaver – Tapet er med til at skabe stemning i et rum. Vores kunder kan derfor gøre brug af vores rådgivning og faglighed, når der skal træffes valg om farver, mønstre og materialer.

  Følg med i vores hverdag på Instagram

  (Indsæt instagram feed)

  OM VIRKSOMHEDEN

  Schønemann & Co er en virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af Søren Kaj Gudnitz under J&R Gruppen.

  EN TRYG OPLEVELSE

  ✔︎ Faguddannede medarbejdere
  ✔︎ Medlem af garantiordning
  ✔︎ Skriftlige tilbud der holder
  ✔︎ Vi dækker hele Sjælland
  ✔︎ Kvalitet til tiden

  Schønemann & Co   |   CVR: 34075883   |   Persondatapolitik


  CVR 34075883

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top